Ποιοι Είμαστε

Γνωρίστε την ομάδα μας

Η HAIR CARE ιδρύθηκε το 2008 και αποτελεί την υλοποίηση του οράματος, για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους κομμωτές και τους συνεργάτες τους, τεσσάρων ισότιμων εταίρων, οι οποίοι συγκεντρώνουν περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, στην αγορά των κομμωτηρίων και των επαγγελματικών κομμωτηριακών προϊόντων, αντιπροσωπεύοντας κάποια από τα μεγαλύτερα, παγκοσμίως, επαγγελματικά brands.

Aπό ιδρύσεώς της η HAIR CARE αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα τη GOLDWELL, στη Βόρειο Ελλάδα. Στην πορεία, με ιδιαίτερο επαγγελματισμό και δυναμισμό κερδίζει την αντιπροσώπευση 5 ακόμη διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματικών brands, ανάμεσά τους την MOROCCANOIL και την KERASILK, διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυο που έχει δημιουργήσει και εξυπηρετεί.

About Us 08 Scaled E1713433320809

Οι Εταίροι

Κωνσταντίνος
Κατσάρας

Οικονομικός
Διευθυντής

About Us 02

Σπύρος
Δημητρίου

Key Account Manager
Goldwell Athens

About Us 05

Σταύρος
Τζιμπιλής

Key Account Manager
Goldwell Thessaloniki

About Us 03 1

Μιχάλης
Πούλιος

Key Account Manager
Morrocanoil

About Us 04
About Us 06
About Us 07

Το δίκτυο των κομμωτηρίων που υποστηρίζει και εξυπηρετεί η HAIR CARE, αποτελείται από κάθε μεγέθους επιχειρήσεις που διακρίνονται για την υψηλή τεχνική κατάρτιση, την καλλιτεχνική προσέγγιση και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Το δίκτυο εξυπηρετείται με σύγχρονη προσέγγιση και γνώση από το τμήμα πωλήσεων ενώ αδιάληπτα υποστηρίζεται από την ομάδα των Technical Educators της HAIRCARE με συνέπεια και υψηλή αίσθηση επαγγελματισμού.

Το επόμενο βήμα τη εταιρίας ήταν η δημιουργία του σύγχρονου εκπαιδευτικού κέντρου HAIRCARE ACADEMY προκειμένου να προσφέρει, στους πελάτες της, υψηλού επιπέδου ποιότητας εκπαίδευση.

Η HAIRCARE ACADEMY υποστηρίζει και προκαλεί τη δημιουργική εξέλιξη των επαγγελματιών κομμωτών που εξυπηρετεί, προσφέροντας εκπαίδευση που περιλαμβάνει συνεχείς κύκλους τεχνικής και καλλιτεχνικής όσο και σύγχρονης διοικητικής και επιχειρηματικής προσέγγισης. Υποδέχεται και φιλοξενεί πολύ τακτικά, διεθνώς καταξιωμένες καλλιτεχνικές ομάδες προκειμένου να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαιδευτική μεθοδολογία, την πλέον σύγχρονη γνώση, καθώς επίσης τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της μόδας στα μαλλιά.

Η αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών της επιλογών οδηγεί τη HAIR CARE, ήδη από το 2017, σε νέα εποχή καθώς κερδίζει της εμπιστοσύνη του KAO GROUP που της αναθέτει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διαχείριση, για όλη πλέον την Ελλάδα, του ισχυρότατου brand GOLDWELL από την 1 Ιανουαρίου 2018.

H HAIR CARE, έχοντας στη ‘φαρέτρα’ της ένα σύνολο πανίσχυρων επαγγελματικών brands αξιοποιεί με όραμα και μεθοδικότητα την τεχνογνωσία της. Επιλέγει προσεκτικά κάθε επόμενο ‘βήμα’ δημιουργώντας προοπτικές σύγχρονης επιχειρηματικότητας, στο χώρο της κομμωτικής τέχνης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ