Στις 17 Ιουνίου σας περιμένουμε σε ένα απίθανο σεμινάριο αφιερωμένο στα Ξανθά!

Το ξανθό, είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό χρώμα μαλλιών:

BLONDE YOUR WAY

Ελάτε να ανακαλύψετε μοντέρνες εκδοχές των ξανθών σε ένα σεμινάριο για επαγγελματίες κομμωτές στις 17 Ιουνίου 2024, στη Θεσσαλονίκη. Θα παρουσιάσουμε Free-Hand τεχνικές εφαρμογής και θα σας γνωρίσουμε και τη νέα απίθανη συλλογή χρωματικών υπηρεσιών με τις ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ αποχρώσεις!

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Η ΓΙΩΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ
17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

10:00πμ έως 17:00μμ

ΤΟΠΟΣ

GOLDWELL ACADEMY ΘΕΣΣ/ΚΗ
Νικολάου Πλαστήρα 56, Θεσσαλονίκη 54250
2310300399 ή 6947890798

GOLDWELL ACADEMY SALONICA LG BL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Θα εξερευνήσουμε πολλές εφαρμογές βασισμένες στη νέα συλλογή με τα ιριδίζοντα ξανθά BLONDΕ YOUR WAY, παρουσιάζοντας νέες υπηρεσίες χρώματος. Θα εφαρμόσουμε γρήγορες και εύκολες FREE-HAND τεχνικές υπηρεσιών χρώματος:

FACE FRAMING ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Τεχνικές που φωτίζουν το περίγραμμα του προσώπου εύκολα και γρήγορα. Μπορούν να εφαρμοστούν σε ξανθά αλλά και σε πιο φυσικές χρωματικές βάσεις.

SUNKISSED HIGHLIGHTS

Τεχνική για ανταύγειες που προσομοιάζει με τον φυσικό τρόπο που ανοίγουν τα μαλλιά από τον ήλιο. Είναι μία νεανική τεχνική για φρέσκες καλοκαιρινές εμφανίσεις, με λάμψη και φωτεινότητα σε όλο το μήκος των μαλλιών. Ιδανική τεχνική για διορθώσεις σκούρων σημείων και παλιές «χρωματικές μπάρες»

BLONDE COLOR BLOGGING

Αποτελεί την η πιο μοντέρνα εκδοχή στην τοποθέτηση του ξανθού στα μαλλιά! Δίνουμε αμέσως έμφαση και κάνουμε κάθε πελάτισσα που θα το επιλέξει, να ξεχωρίζει. Αμέτρητες εφαρμογές, προσαρμοσμένες στο κάθε κούρεμα.

ΔΗΛΩΣTΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

BLONDE YOUR WAY

ΗΜΕΡΕΣ
ΩΡΕΣ
ΛΕΠΤΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

10:00πμ έως 17:00μμ

HAIR CARE LTD

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ